Grote Kerk

BINNENKORT IN DE GROTE KERK: (meer info):  klik hierop

Openstelling Grote Kerk zie onder, klik hierop 

Exposities zie onder, klik hierop

Concerten zie onderklik hierop

Evenement zie onder, klik hierop

 

 

Catering in de Grote Kerk van Monnickendam

 

Voor de catering in de Grote Kerk in Monnickendam, werken wij samen met Noord-Holland Catering. Dit full-service cateringbedrijf heeft vestigingen in Amsterdam, Den Helder en Oosthuizen en heeft door de jaren heen een goede naam opgebouwd. De cateraar draait mee op het hoogste niveau en is onder andere lid van ONCE (Officieel Netwerk Catering Events). Deze vereniging bestaat meer dan 10 jaar en is bedoeld voor partycateraars die zich naar opdrachtgevers wensen te onderscheiden door waarborgen te bieden op het gebied van hygiëne, arbo en milieu, professionaliteit en betrouwbaarheid.

 

Noord-Holland Catering heeft ruime ervaring in het verzorgen van allerlei grote en kleine evenementen en partijen, waaronder recepties, diners, feesten, zakelijke bijeenkomsten en grote publieksevenementen. Naast de catering kan het bedrijf ook zorg dragen voor alle andere facetten van het evenement, waaronder meubilair en serviesgoed.

 

Door de samenwerking met Noord-Holland Catering kunnen wij u, naast een geweldige locatie voor uw evenement, ook een perfecte catering aanbieden. Dit varieert van een kop koffie met wat lekkers tot uitgebreide lunch- en dinermogelijkheden. Neemt u contact op voor alle mogelijkheden.

 

Exposities

Foto's

Concerten

Foto's

Trouwlocatie

Foto's

Evenementen

Foto's

Omgeving

Meer info

Rondleiding

Meer info