Grote Kerk

BINNENKORT IN DE GROTE KERK: (meer info:  klik hierop

Zaterdag 21 maart voorjaarsconcert, meer info : klik hierop

Zaterdag 28 maart Vintage-Brocantemarkt, meer info : klik hierop

             

 

Vintage-Brocantemarkt 28 maart Grote Kerk 


 

Waterlandse Vintage-Brocantemarkt in Grote Kerk op 28 maart 2020

Voor de 9e maal organiseert Vintage-Brocantemarkt een Waterlandse Vintage-Brocantemarkt in de Grote Kerk in Monnickendam en wel op zaterdag 28 maart 2020 van 10.30 – 16.00 uur. De markt is ruim van opzet, biedt tientallen kramen met vintage-brocantewaar en is gratis te bezoeken.

Kraamhouders kunnen zich aanmelden via: www.vintage-brocantemarkt.nl

Net als voorgaande jaren vinden brocante en vintage huis- en tuinartikelen, serviesgoed, antieke bouwmaterialen, oud linnengoed en vintage-brocante kleding ook dit jaar weer hun weg naar de Grote Kerk in Monnickendam. De tientallen kraamhouders bieden een ruim assortiment aan vintage-brocantewaar en de markt kan inmiddels rekenen op een trouwe schare fans. De locatie in de Grote Kerk is naast praktisch vooral heel sfeervol. In de historische setting is voldoende ruimte om alle waar uit te stallen en het evenement kan bij elk weertype doorgang vinden. Tevens staat in het koor BoekenmarktMonnickendam.

De kerk is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers van buitenaf. Wie met de auto een bezoek wil brengen aan  kan het beste parkeren op het parkeerterrein bij de Grote Kerk (Bolwerk), Loswal (Nieuwpoortslaan) of bij Swaensborch (Pierebaan, max. 5 minuten lopen).

Info? of wilt u ook een kraam huren zie op : www.vintage-brocantemarkt.nl 

Tevens staat Boekenmakrt Monnickendam zie op: www.boekenmarktmonnickendam.nl

 

Exposities

Foto's

Concerten

Foto's

Trouwlocatie

Foto's

Evenementen

Foto's

Omgeving

Meer info

Rondleiding

Meer info