Grote Kerk

BINNENKORT IN DE GROTE KERK: (meer info: zie Evenementenagenda

10 mei opening 15.30uur expositie Post uit de Vergetelheid, zie onder

25 mei korendag

1+2 juni XXL boekenmarkt, zie onder

 

      Bevrijdingsconcert 5 mei

Op zondag 5 mei geeft het Fort Saskatchewan Ambassador Symphonic Ensemble (uit Canada) samen met fanfarebands Viribus Unitus uit Wilnis en Con Brio uit Monnickendam een exclusief bevrijdingsconcert in de prachtige Grote Kerk in Monnickendam.

Datum: Zondag 5 mei, aanvang: 14.30 uur
Adres: De Grote Kerk, De Zarken 2, Monnickendam  

Kosten: Gratis

Reserveer kaarten via concert@wenstravel.com zodat u verzekerd bent van een zitplaats


Het Fort Saskatchewan Ambassador Symphonic Ensemble is een blaasorkest uit de westelijke provincies van Canada en speelt al 35 jaar met plezier op in binnen- en buitenland, van Marokko tot Barbados. Dit keer brengen ze een bezoek aan Nederland en kijkt het ensemble ernaar uit om op te treden op deze speciale dag, waar we de vrijheid in Nederland vieren waar Canada een grote invloed op heeft gehad.

Het ensemble bestaat uit 30 muzikanten van jong tot oud niveau en zullen tijdens het concert verschillende religieuze en non-religieuze stukken ten gehore brengen onder leiding van dirigent Guy Palmer.


Viribus Unitus is een bekroonde fanfare band die, onder leiding van dirigent Ruud Pletting, spectaculaire concerten geeft en samenwerkt met grote namen in de Nederlandse muziek wereld.

Fanfareorkest Con Brio is onderdeel van de Olympia Con Brio-muziekvereniging en staat onder muzikale leiding van Jeroen Drenth, die diverse concert- en fanfarekorpsen in Noord-Holland dirigeert.

Exposities

Foto's

Concerten

Foto's

Trouwlocatie

Foto's

Evenementen

Foto's

Omgeving

Meer info

Rondleiding

Meer info